București, România

Apartament Zet

An
2019
Tip
Rezidențial
Suprafață
80 mp
Stadiu
Finalizat

Ce a dorit clientul

Fiind patru membri în familie plus un câine destul de mare, proprietarii și-au dorit spațiu pentru ca fiecare să aibă locul lui. Deși bucătăria nu permitea o masă pentru toată lumea, părinții voiau sa aibă un colțișor la fereastră unde să bea cafeaua până se trezesc copiii. Au vrut culoare, multă lumină și multe spații de depozitat.

Cum am implementat proiectul?

Am reconfigurat mobila de bucătărie în așa fel încât să introducem și frigiderul care era pe hol și am creat o masă la nivelul geamului pentru momentul de dimineață al părinților.
Holului i-am creat un corp de mobilier care separă zona de intrare în casă de zonele de dining și living.
Livingul este plin de culoare și energie pentru că membri familiei sunt întocmai. I-am mai adăugat benzi luminoase pentru dinamicitatea spațiului, dar și pentru o lumină plăcută după ce se lasă noaptea.
Dormitoarele sunt mai liniștite, în culori pale, doar camera fetiței fiind animată de un tapet vesel, plin de culoare, pentru că își dorea roz. În toate spațiile am gândit mobilierul să fie cât mai practic, cu multe spații de depozitare, dar și cu loc de relaxare, la geam, în camerele copiilor. Ar fi fost păcat să nu se bucure de priveliștea data de centrul Bucureștiului.

Servicii Oferite

  • dezvoltare concept;
  • mobilare si utilare in plan 2D si 3D – tip schiță;
  • realizarea planurilor tehnice de iluminare, de amplasare a prizelor, de instalații, de recompartimentare;
  • personal shopper;
  • realizarea planurilor de stereotomie;
  • realizarea randarilor fotorealiste 3D;
  • proiect tehnic de mobilier;
  • supraveghere șantier