Popești Leordeni, România

Casă Popești Leordeni

An
2018
Tip
Rezidential
Suprafață
150 mp
Stadiu
Finalizat

Ce a dorit clientul?

Clientul și-a dorit amenajarea livingului, păstrând doar draperiile, un ton de culoare adus bucătăriei care era toată în tonuri de bej, spațiu de luat masa ținând cont că livingul nu permitea zonă de dining. Pentru că nu e o casă foarte mare, exista o nevoie mare de spații de depozitare.
Biroul trebuia amenajat complet tinând cont de faptul că proprietarii munceau destul de mult de acasă, dar trebuia avut în vedere că biroul avea destinția și de cameră de oaspeți atunci când era cazul.

Cum am implementat proiectul?

Casa era achiziționată deja de la un dezvoltator imobiliar, cu finisajele executate și parțial mobilată. Livingul a fost complet refăcut: izolare perete comun cu cel al vecinilor, proiect tehnic de mobilier, peretele cu TV-ul a fost adus mai in față, în spatele lui fiind toată rețeaua electrică destinată sistemului de sunet.
Vitrinele din stânga și dreapta TV-ului au adâncimea unor șifoniere standard (A:60cm), însă fiind inserate în perete ele nu par masive și nu îngustează spațiul. Ne-a plăcut foarte mult ideea șemineului electric care împreună cu banda luminoasă de desupra canapelei și cu spoturile din vitrine dau o lumină romantică întregii case.
In bucătărie a fost gândită o masă rabatabilă pentru atunci când este nevoie, fiind perfectă pentru 2 persoane și pentru un pic de culoare avem accente de turquoise prin polițe si accesorii.
Biroul are destinția atât a unui spațiu de lucru cât si a unui dormitor, având suficient mobilier pentru fiecare situație.
Piesa de rezistență rămâne peretele traforat care ține loc de balustradă.

Servicii Oferite

  • dezvoltare concept;
  • mobilare și utilare în plan 2D și 3D – tip schită;
  • realizarea planurilor tehnice de iluminare, de amplasare a prizelor, de instalații, de recompartimentare;
  • personal shopper;
  • proiect tehnic de mobilier;
  • supraveghere șantier