Colaborarea CR DESIGN – EAK ADVERTISING

Îți închipui cum ar putea exista colaborarea dintre doi parteneri de business de ani buni, fără întrerupere? Îți spunem noi – parteneriatul CR DESIGN – EAK ADVERTISING durează de ani buni pentru că ne place ceea ce facem, cum colaborăm și cu atât mai mult iubim să fim creativi. Ne tratăm întotdeauna cu seriozitate pentru că dincolo de business este nevoie de clienți mulțumiți, de proiecte frumoase și mai ales implementate cu multă grijă.

EAK ADVERTISING reprezintă pentru noi un furnizor de servicii de calitate, un furnizor de culoare pentru orice locuință, pornind de la tapetul de pe pereți și până la printuri de mari dimensiuni așezate din loc în loc, drept pete de culoare. Nouă ne plac mult culorile, chiar și acolo unde predomină neutrul încercăm să ne „jucăm” măcar puțin cu mici pete de culoare, oferind locuinței o amprentă personală, transformând spațiul în ceva creativ, atrăgător, dar mai ales într-un cămin adevărat.

EAK ADVERTISING imprimă pe aproape orice tip de material, pornind de la tapet, hârtie, ba chiar și materiale textile. Beneficiază de aparatură de ultimă generație, astfel încât printurile lor sunt rezistente în timp și mai ales sunt cât se poate de vii și vibrante. De aceea, ori de câte ori pornim o amenajare în care avem nevoie de culori, ne gândim la cum anume am putea integra printurile lor în propriul nostru decor așa încât cei ce comandă un proiect de amenajare să fie mai mult decât încântați de rezultatul final.

Pornind de la tablourile Canvas și până la imprimeuri deosebite ale tapetului, EAK ADVERTISING a însemnat pentru noi un partener demn de încredere și de orice recomandare. EAK PRINT înseamnă creativitate, dar și o echipă de oameni iscusiți care reușește să atingă tot ceea ce le cerem, combinând astfel culorile, grafica în așa fel încât la final rezultatul să fie mai mult decât surprinzător.

„Amenajările noastre înseamnă spații creative, locuințe mai mult decât liniștite, înseamnă unitar, dar ușor atipic. De aceea, avem nevoie cam peste tot de culoare, de acele mici zone vesele care să atragă privirea oricărui musafir al casei, dar pe de altă parte care să le ofere celor ce au comandat proiectul nostru de design acea stare de bine. De aceea, ori de câte ori vorbim despre o amenajare colorată, despre tablouri Canvas, despre tapet sau diverse printuri, chiar și pe materiale textile, ne gândim la EAK ADVERTISING, fiind un furnizor de încredere pentru noi, dar mai ales creativ. Ne place mult tot ceea ce iese din mâinile lor, astfel că uneori avem senzația că acel tablou sau tapet pare să fie perfect pentru locul acela, ca și când ar fi fost acolo dintotdeauna. Ori de câte ori pornim împreună o amenajare ne gândim la ce anume să combinăm, ce culori să folosim și mai ales ce grafică, dimensiuni să potrivim astfel încât totul să iasă ca la carte. Suntem perfecționiști și noi și ei și de aceea ne place atât de mult să lucrăm împreună”, Camelia Radu (designer de interior și fondator CR DESIGN).

EAK ADVERTISING înseamnă așadar un partener de încredere, dar mai ales produse și servicii de cea mai bună calitate.

Dacă ai nevoie de ei, îi poți găsi aici: https://www.eakadvertising.ro/. Și dacă ai nevoie de o amenajare completă, de un proiect deosebit și mai ales de ajutorul nostru, te așteptăm aici: https://www.cr-design.ro/