Câmpina, România

Hotel Seva

An
2015
Tip
Hotel Boutique
Suprafață
1200 mp
Stadiu
Finalizat

Ce a dorit clientul?

Având la bază un restaurant care funcționa de câțiva ani, clientul și-a dorit să dezvolte afacerea dar și zona din punct de vedere turisitc. Așa a făcut planul pentru un complex de 15 camere diferite și primitoare, cu un spațiu generos pentru recepție, un lobby cosy și luminos, două camere mari la mansardă pentru copiii veniți în tabără sau pentru concursuri regionale, completate cu saună, sală de sport și multă relaxare.

Cum am implementat proiectul?

În momentul contractării era ridicată doar clădirea restaurantului. Într-o colaborare continuă cu costructorul, proprietarul, echipele de implementare, am creat pas cu pas fiecare cameră, plecând de la funcționalitate și finalizând cu cel mai mic detaliu din punct de vedere design.
Am compartimentat două apartamente foarte cochete, unul cu baie amenajată cu travertin si detalii retro, celălalat mai modern, cu accente de roșu pasional. Vin apoi camerele, în altă culoare de accent, fiecare fiind accesorizată cu veioze personalizate, handmade, cu mobilier diferit, configurat pentru fiecare spațiu.
La nici o lună de la deschiderea oficială am participat la un eveniment și astfel am testat și din prisma clientului nu doar al designerului și putem astfel să recomandăm cu încredere toate facilitățile pe care proprietarul și le-a dorit initial.

Servicii Oferite

  • dezvoltare concept;
  • mobilare si utilare in plan 2D si 3D – tip schiță;
  • realizarea planurilor tehnice de iluminare, de amplasare a prizelor, de instalații, de recompartimentare;
  • personal shopper;
  • realizarea planurilor de stereotomie;
  • proiect tehnic de mobilier;
  • supraveghere șantier